Soluțiile Re:Rise

Află care sunt proiectele pe care le propunem

Credem puternic în noile tehnologii puse în slujba răspunsului post-seism. Dincolo de soluțiile privind programele accelerate de consolidări și campaniile publice de informare, hotărâtoare pentru mii de vieți va fi intervenția din primele minute după un cutremur major.

Registrul Digital al Utilajelor, Stațiile WiFi de Salvare, Sistemul Emergency Response Drone Mapping, Programul Național de Voluntariat la Seism și Senzorizarea Clădirilor Vulnerabile sunt doar câteva dintre soluțiile identificate de Re:Rise și permise acum de avansul tehnologic.

Next

Ce va însemna următorul cutremur major

În fiecare zi, zeci de mii de vieți sunt în pericol

Conform calculelor Re:Rise privind rezistența clădirilor, doar în București avem peste 2200 de imobile vulnerabile la cutremur, însumând zeci de mii de apartamente și spații comune. Iar acestora li se adaugă și restul localităților din România expuse activității seismice din Vrancea.

Next

Cine suntem

Asociația pentru Reducerea Riscului Seismic (Re:Rise) este răspunsul oamenilor la nevoia urgentă de scădere a vulnerabilității seismice din România. Re:Rise funcționează ca o punte de legătură între persoanele expuse riscului seismic și, pe de altă parte, resursele tehnologice, financiare, administrative și umane aflate la dispoziție.

Next

Echipa Re:Rise

Oamenii care reprezinta ReRise.

  • Vino alături de noi! Devino membru și susține cauza noastră.